Kõrva-, nina- ja kurguhaiguste ravi kõik ühest kliinikust!

Kõrva-Nina-Kurguhaiguste Kliinik on erakliinik, mis asutati kõrva-nina-kurguarstide poolt 2004 aastal. Kliinikus tegeleme kõigi pea ja kaela piirkonna kõrva, nina ja kurgu haigustega. Kliinikus toetavad arstide tööd iseseisvate spetsialistidena kuulmisnõustajateks ja unenõustajateks koolitatud ning spetsialiseerunud õed. Kliinikus on ühendatud spetsialistide aastakümnete jooksul omandatud kogemus ning nüüdisaegsed diagnostika ja ravimeetodid.

Kliinikust lähemalt

Teenused

Tegeleme laia hulga terviseprobleemidega, millest ainult 15% moodustavad kirurgilist ravi vajavad seisundid. Sagedamini pöördutakse kliinikusse erinevate põletike tõttu, kuulmislangusega, tinnitusega, pearinglusega, tasakaaluhäirega, neelamisraskusega, tükitundega, häälehäiretega, kõnehäiretega, allergiatega, kasvajatega, norskamisega, uneapnoega. Pöördutakse ka kaasasündinud esteetiliste defektidega ja traumade järgselt näiteks ninaplastikaks või kõrvalestaplastikaks.

Kõik teenused

Ülevaade kliinikust

16 000

konsultatsiooni aastas

7000

kuulmisuuringut aastas

3000

operatsiooni aastas

40%

külastajatest on lapsed

Asukoht

Mustamäe tee 55A, 10621 Tallinn
Avatud: Kliinik E-R 8-18
Tel: +372 640 5570 (E-R 9-17)
info@entc.ee

Vaata kaardirakendusest

Kuidas tulla?

Ühistranspordiga saab meie juurde trollidega nr 1 ja 5 ja bussidega nr 16, 26, 26a, 33. Väljuge MARJA peatuses. Kliinik jääb Mustamäe suunda.

Kui tulete autoga linnapoolt on kõige mugavam jätta auto Liimi tn alguse parklasse (tasuline).

Kui tulete autoga Mustamäe poolt, siis keerake peale Mustamäe tee 55 büroohoonet ja vahetult enne valgusfoori paremale.

Parkida saab Mustamäe tee 55 ja Mustamäe tee 55a kinnistutel. Parkimine on tasuline (esimesed 30 minutit kellaga tasuta).

Patsientide tagasiside

Karin, 28

Käisin arsti juures lapsega, kes totaalselt kardab arste, süste ja igasuguste proovide võtmist. Koos naljaga sai kõik vajalik tehtud ja laps ütles, et maailma parim arst. Mis ongi ju tähtis!